Veer-Zaara (2004)

Veer-Zaara (2004)

Veer Pratap Singh, pilot în cadrul forțelor aeriene indiene, își risca adesea viata, pentru a salva viețile altor oameni. El este trimis s-o salveze pe Zaara, o tânără pakistaneza, care, în urma unui accident de mașină, a rămas suspendata deasupra unei prăpastii. Veer se îndrăgostește de ea, dar cei doi sunt obligați sa se despartă. După 22 de ani, o tânăra avocata, Saamiya Siddiqui, intra în celula unui bărbat închis de tot atâția ani. Se numește Veer și nu a mai vorbit cu nimeni. De ce este închis? Unde este Zaara? Sunt întrebări la care Saamiya cauta răspuns. Este o realitate a vieții. India si Pakistanul au fost in conflicte multa vreme și pentru a-și păstră onoarea, Veer renunță la dragoste și la viata.

 • Filme-Subtitrate.ro sursa ta de filme zilnice

îţi recomandăm și filmele de mai jos

3 comentarii:
 1. galan florentina 02/09/2014 at 14:07 -

  nota 10 fff frumos

 2. Mihaela 11/02/2015 at 22:10 -

  Extraordinar acest film. Din topul filmelor cu Shahrukh , acesta ocupa locul 2, in ceea ce ma priveste. Primul este Devdas. Iubire, suflet si culoare. S-ar traduce prin SACRIFICIU.

 3. remus 27/04/2015 at 03:21 -

  super film de iubire eu zic ca e cel mai frumos film de iubire care l am vazut pana acum,sunt un baiat care nu varsa lacrimi asa de usor dar cred ca la acest film nu eram eu pt ca aprope tot filmul am plans merita vazut

Adaugă un comentariu daca v-a plăcut acest film online gratis

Filme Online Gratis Subtitrate
 • Facebook
 • Twitter
 • Rss
Seriale Online/Filme stream