Diana – Printesa Diana 2013

Diana – Printesa Diana 2013

Filmul online Printesa Diana ne spune povesteadin ultimii doi ani de viata a celei mai îndragite printese din istorie. Regizat de Oliver Hirschbiegel, filmul online relatează o poveste de dragoste impresionantă, dar şi felul în care printesa si-a găsit adevărata fericire, bucurându-se de simpatia unei lumi întregi prin personalitatea copleşitoare şi campaniile umanitare susţinute. Naomi Watts, nominalizată la Oscar pentru rolul din Paradisul spulberat, interpretează rolul frumoasei Diana.

 • Filme-Subtitrate.ro sursa ta de filme zilnice

îţi recomandăm și filmele de mai jos

3 comentarii:
 1. gino 20/12/2013 at 04:28 -

  Va rog,daca puteti sa-mi explicati de ce majoritatea filmelor noi nu pot fi vizionate pana la final…derularea filmului se intrerume in diferite momente si trebuie sa reiei vizionarea de la iceputul filmului.Cu ce ma puteti ajua…banuiesc ca nu sunt singara persoana care are aceasta problema?!Este iritant si sper sa o rezolvam intr-un fel.Multumesc anticipat !

  • drog 20/12/2013 at 07:35 -

   Da sunt mai multe persoane care au aceeasi problema, va astept pe Fb sa deschidem un subiect pe tema asta si sa gasim o rezolvare

 2. Mihalache Cosmin 28/01/2014 at 08:20 -

  Un film excelent,o iubere adevarata care cere sacrificii majore! O femeie pe care a iubit-o o lume intreaga ptr tot ce a facut in scura ei trecere prin viata! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Adaugă un comentariu daca v-a plăcut acest film online gratis

Filme Online Gratis Subtitrate
 • Facebook
 • Twitter
 • Rss
Seriale Online/Filme stream