loading...

filme 2014

Arestat pentru o infracţiune minoră la varsta de 19 ani, JR (Brenton Thwaites) află repede cât de grea e viaţa în puscarie...
Dupa ce sotia lui Michael a murit, el decide sa produca un film in care explica ca supranaturalul exista. Pentru asta el..
Un grup americani decide să-și petreacă vacanța în Panama. Zis și făcut. Turiștii ajung în Panama, dar în scurt timp aceștia se..
Maddie organizează nunta ei cu logodnicul ei italian, Raf, și ea invita sora ei Taylor. Dar Maddie nu știe că Raf este..
„Love Bus” este un film omnibus format din cinci episoade separate, având fiecare câte o poveste de dragoste care se petrece în..
Eroi la sacrificiu 3 revine in forta cu Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) impreuna cu restul din grup ajung sa se..
Animals 2014 este unfilm ONLINE drama cu subtirare in romana. Animals spune povestea lui Bobbie (Kim Shaw) și Jude (David Dastmalchian), un..
Gon (Jang Dong-gun) un criminal angajat, ia fost încredințat o misiune la care nu poate da greș. Trebuie sa omoare o femeie..
Guardians of the Galaxy – Gardienii Galaxiei este scris de Nicole Perlman in regia lui James Gunn, un film actiune, aventura, sf,..
Mafiotul Bejo (Alex Abbad) il ucide pe fratele lui Rama Andi (Iko Uwais), el se întâlnește cu Bunawar (Cok Simbara) , un..
Kiseijuu (Parasyte: Part 1) online subtitrat.  Aceste creaturi numite „paraziti” au venit pe Pamant cu singurul scop de a parazita creierul oamenilor..
O reptilă gigantică modificată genetic iese la suprafața din marele ocean și începe să distrugă tot orasul Los Angeles-ul. Politia locală împreună..
O mamă vaduvă si singură, bântuită de cosmaruri cu sfârşitul violent al soţului ei, este preocupată de frica fiului ei de un..
Filme online in rolurile principale cu Kevin Costner, Hailee Steinfeld, Connie Nielsen. În acest film online “Condamnat să ucidă” Kevin Costner este..
Hercule este fiul unei regine din Grecia antică şi a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinţa de a îndepărta de..
One Eyed Girl  (2014) Online Subtitrat in Romana. Travis este un psihiastru (30 de ani) bantuit de moartea unui fost pacient.  La..
Filme Online Gratis Subtitrate
  • Facebook
  • Twitter
  • Rss