loading...

filme 2013

Alexandre Taillard de Worms este un bărbat carismatic, ministrul Afacerilor Externe în Franţa. În tot ce face, Taillard pune în aplicare conceptele..
Filmul online inspirat din pvestirea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eşuat în mod..
Acțiunea setată după evenimentele prezentate în X-Men Origins: Wolverine, fără a fi însă o continuare directă, The Wolverine exploreză una dintre cele..
Australia, anii 1970. Fratii Kelly, Andy (28) si Jimmy (22) au o singura pasiune: sa cucereasca cele mai inalte valuri. Cand erau..
Situat in exoticul si tumultuosul Paradis denumit Indonesia, ‘Java Heat’ spune povestea unei expatriat american pe nume Jake (interpretat de Kellan Lutz),..
Povestea filmului online – Ip Man, marele maestru de arte marţiale, un personaj care a trăit în China între 1893 şi 1972..
Testul suprem este un film subtitrat de actiune – thriller 2013 cu Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger si Jim Caviezel. Escape Plan este..
Filme online subtitrate cu Seung Hyun Choi, Ye-ri Han, Ho-bin Jeong. Un adolescent in vârstă de nouăsprezece ani Ri Myung- hoon (..
Thor trebuie să salveze Pământul şi Cele Nouă Regate de un inamic redutabil, gata să-şi subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor..
Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin plătit de fostul său coleg Marvin (John Malkovich), care și-a înscenat propria..
Un tânăr antrenor de arte marţiale din Beijing e pus, datorită abilităţilor şi îndemânării pe care le are, în postura de a..
Casey, o tanara adolescenta care este rapita si sechestrata de un criminal în serie. Din portbagajul maşinii acestuia, ea reuseste sa sune..
Ursuzul Joe e un fost condamnat la puscarie care încearcă să ducă o viaţă după litera legii într-o zonă împădurită din Texas,..
În primăvara anului 1945, armata germană se prăbușește dupa ce suferă mai multe înfrângeri. Pe masură ce Forțele Aliate încearcă să găsească..
Căpitanul Duke Hauser și echipa G.I. Joe sunt atacați în timpul nopții la baza operativă de către trupele de asalt ale armatei..
Cât de departe ai merge pentru a-ți proteja familia? Keller Dover trăiește cele mai cumplite momente prin care poate trece un părinte...
Filme Online Gratis Subtitrate
  • Facebook
  • Twitter
  • Rss