loading...

filme 2012

Ofiterul de marina Alex Hopper(Taylor Kitsch) de pe vaporul USS John Paul Jones este logodit cu terapeuta Sam, fiica intransigentului si severului..
O echipă de patru soldați trimisă de la sediul central pentru a repara o stație de comunicații, cade brusc într-o ambuscadă teroristă..
Un thriller urban grotesc în care un tată agorafobic încearcă să-şi scape fetiţa din ghearele unei bande de copii sălbăticiţi dintr-o periferie..
3 premii şi 4 nominalizări Oscar, 2 premii şi 3 nominalizări Globul de Aur, 3 premii şi 4 nominalizări BAFTA Bazat pe..
Studenta la medicină Mary (Katherine Isabelle) trece printr-o perioadă mai grea deoarece nu prea mai are bani să-şi continue studiile, astfel că..
Domnul Church reunește gașca de eroi de sarificiu, Expendables, pentru o misiune care ar trebui să fie floare la ureche și să..
Total Recall sau Memorie programată spune despre un muncitor, Douglas Quaid, începe să suspecteze că el este un spion după ce a..
“John Carter” îl are în centrul acţiunii pe eroul cu acelaşi nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea..
John Cusack este Mike Fletcher, un detectiv new-yorkez obsedat să prindă, alături de partenerul său, un criminal în serie. Dacă investigaţia lui..
In filmul de actiune 007: Coordonata Skyfall cu subtitrare loialitatea lui Bond fata de M este testata atunci când trecutul ei se..
Nedreptatea unui sistem judiciar defectuos îl aduce pe un polițist incoruptibil în pragul nebuniei. După ce a ajuns în închisoare pentru o..
Eric Bana și Olivia Wilde interpretează doi frați care se despart în timpul unei furtuni foarte puternice, în timp ce erau pe..
Proaspăt divorţată, Sarah şi fiica ei, Elissa, găsesc casa visurilor lor într-un mic orăşel rural. Dar când încep să se petreacă anumite..
Agentului Special Ross are in plan de a se împăca cu fosta sa logodnică sunt distruse atunci cand ea pleacă cu un..
Hanna și Clarissa sunt două fetițe de nedespărțit. Vacanțele comune petrecute pe o insulă edenică le apropie și mai mult. Dar după..
Twice Born – Nascut din Nou (2012) – Filme Subtitrate cu: Penélope Cruz, Emile Hirsch.Venuto al Mundo descriere: Gemma paraseste apartamentul confortabil..
Filme Online Gratis Subtitrate
  • Facebook
  • Twitter
  • Rss